PROGRAMACIÓ

PROGRAMACIÓ DE LA TEMPORADA 2019-2020

AVÍS | Els espectacles que han quedat suspesos a causa de la crisi de la Covid-19 s'han reprogramat per a la temporada 2020-2021.

Més informació: http://www.casalriudomenc.cat/noticies/el-teatre-auditori-reprograma-diversos-espectacles-la-temporada-2020-2021

> Descarregueu-vos el Programa de la temporada 2019-2020

 Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre.

DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE DE 2019, A LES 20.30 h
LA TENDRESA

Coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre, Alfredo Sanzol firma i dirigeix una comèdia d’equívocs que beu dels trucs, els jocs i les metàfores de les comèdies de Shakespeare. Farta que els homes li espatllin la vida, la reina Maragda es refugia en una illa deserta amb les seves dues filles. Aviat descobreixen que no estan soles: a l’illa també hi viu un home que s’hi va instal·lar fa vint anys amb els dos fills, precisament per fugir de les dones. Una obra sobre la necessitat d’obrir-se als altres i sobre la valentia no només de sentir amor, sinó també d’expressar-lo.

Text i direcció: Alfredo Sanzol.
Interpretació: Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.

105 min | CAT | 12 anys | Preu de l'entrada: 18 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre.

DISSABTE 30 DE NOVEMBRE DE 2019, A LES 20.00 h
EL PETIT DE CAL ERIL presenta ENERGIA FOSCA

Cicle RIUDOMS RESSONA

cançó d'autor/a - petit format - territori
- Inclòs en el Festival Accents -

El Petit de Cal Eril no ha deixat de créixer amb cada un dels seus treballs, obres íntimes però amb una ona expansiva de llarg recorregut i emoció directa. Si l’expansió accelerada de l’univers no s’explicaria sense la presència d’una misteriosa energia fosca que ningú ha pogut percebre mai, El Petit de Cal Eril s’havia de sumar a aquesta hipòtesi amb un nou disc que travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. “Energia fosca” (2019) entra en íntima col·lisió amb els precedents “La força” (2016) i el celebrat “△” (2018), arrodonint – o encara millor, triangulant – un cicle de creixement forjat tenaçment des de la trinxera i en primera persona. Psicodèlia pop d’alta intensitat!

75 min | Preu de l'entrada: 14 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre.

DILLUNS 6 DE GENER DE 2020, A LES 19.00 h
L'ORQUESTRA DE CAMBRA DE L'EMPORDÀ presenta CONCERTO A TEMPO D'UMORE

Una de les més ocurrents aproximacions a la música clàssica pensades per al gran públic!
Concerto a Tempo D’Umore és un espectacle únic al món, on dotze músics i un director d’orquestra ens mostren un muntatge còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels grans autors de la clàssica (com són Les Quatre Estacions de Vivaldi, Ave María de Bach, 9a Simfonia de Beethoven o les Danses hongareses de Brahms, entre d’altres). Un teatre de gest amb molt d’humor, on s’elabora tota una divertida trama dirigida tan a un públic adult, que hi podrà veure lluites de poder, desordre i indisciplina en una estructura tan disciplinada com és una orquestra; i a un públic infantil, ja que els nens es divertiran amb els “gags” que es van succeint. Concerto a Tempo D’Umore és un espectacle interactiu, on el públic participa pujant a l’escenari i on també els músics baixen al pati de butaques. Estrenat al 2014, porta més de 300 funcions a Catalunya, Espanya, França, Alemanya, Gran Bretanya, Suïssa, Mèxic i Xina.
Direcció i autoria: Jordi Purtí. Exmembre de Joglars, amb més de 70 estrenes i que va rebre, per aquest espectacle,  el premi a la millor direcció de la Fira de Teatre Fetén (Gijón – 2018).

75 min | Preu de l'entrada: 14 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre.

DIUMENGE 19 DE GENER DE 2020, A LES 18.30 h
QUIM MASFERRER presenta BONA GENT

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors..., però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.
Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit, molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.
Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.
Autoria i interpretació: Quim Masferrer.

110 min | CAT | + 14 anys | Preu de l'entrada: 16 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre.

ENTRADES ESGOTADES.

DIUMENGE 9 DE FEBRER DE 2020, A LES 18.30 h
LA DANSA DE LA VENJANÇA

Una parella se separa després d’anys de matrimoni. El divorci els obliga a resoldre com s’han de repartir les hores d’un fill menor d’edat. Han fet un pacte. Han arribat amb serenor fins a aquest pacte. Però avui, a la casa on havien fundat la seva història en comú, el pacte es trenca i alguna cosa esclata.
Direcció: Pere Riera.
Interpretació: Maria Ribera i Pablo Derqui.

90 min | CAT | + 12 anys | Preu de l'entrada: 16 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre.

DISSABTE 7 DE MARÇ DE 2020, A LES 20.00 h
AI CONY! UN MONÒLEG D'AMOR, HUMOR I OVARIS

[8 de març, Dia internacional de les dones]

Cicle TEATRE D'APROP

teatre d'autor/a - petit format - territori

“Sóc dona i còmica, i això no és un acudit. Va de debò. Ja sé que sona fort, però les dones no només riuen de les bromes dels homes, de fet, també podem fer comèdia. A AI CONY! parlaré del masclisme, del feminisme, dels homes, de les dones i de la tia Carmen, que juga en una altra lliga”.

Aquest muntatge pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI, mostrar la mirada que tenim les dones de la societat que ens envolta: els nostres anhels, les nostres lluites, la família, el sexe, la professió, l’orientació sexual, la vocació, la maternitat, l’amor, la parella…, des de la mirada de la dona europea-centrista, és clar…, parlem des del privilegi d’haver nascut al món occidental, el primer món.
Espectacle apte, i també recomanat, per a homes. Us necessitem! Benvinguts aliats!
Direcció: Gabriel Córdoba  – Interpretació: Eva Barceló.

70 min | CAT | + 13 anys | Preu de l'entrada: 10 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades a la venda a partir del dijous 26 de setembre

ENTRADES ESGOTADES.

[ESPECTACLE CANCEL·LAT]

DISSABTE 21 DE MARÇ DE 2020, A LES 20.00 h

PARTY GAME, T'ATREVEIXES A JUGAR?

 

[ESPECTACLE REPROGRAMAT]

DIUMENGE 25 D'OCTUBRE DE 2020, A LES 18.30 h
EL SEXE DELS ÀNGELS

Tres amics comparteixen un pis adaptat per a persones amb diversitat funcional. El Dani viu tancat al seu armari de doble pany, amargat i submergit en els seus records de joventut d’ençà que un accident el va deixar tetraplègic als catorze anys. La Vero conviu amb les seqüeles d’un ictus i lluita conta la sobreprotecció de la seva mare, la Sole, que pateix del cor i no sap que la seva filla és lesbiana. La Mercedes és deficient visual, s’acaba de casar i ja se n’està penedint.
Les seves vides faran un gir amb l’aparició del millor amic del Dani abans de tenir l’accident, l’Edu, que està destrossat perquè l’acaba de deixar la seva xicota. Tots plegats viuran amb ell les fases posteriors a una pèrdua i es veuran obligats a emprendre accions que resolguin els seus conflictes.
Direcció i dramatúrgia: Emili Corral
Interpretació: Rosa Cadafalch, Judit Saula, Eladio Herranz, Andreu Sans i Mercedes Losada.

80 min | CAT | + 13 anys | Preu de l'entrada: 14 € 

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades ja a la venda.

[ESPECTACLE REPROGRAMAT]

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE DE 2020, A LES 18.00 h
EL POT PETIT presenta CONCERT AL TEATRE

Un concert al teatre? És clar que sí! Un concert dinàmic i participatiu en el que podreu escoltar moltes cançons que normalment no s’inclouen en el repertori dels concerts a l’exterior. Ens agrada acompanyar-vos en les primeres vivències d’anar al teatre des de ben petits, poder gaudir de l’atmosfera que es crea, compartir l’emoció, el silenci abans de començar... I perquè aquesta experiència sigui única i màgica comptarem amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band! Un bateria, un baixista, un pianista i violinista que també toca la serra, un guitarrista, un saxo, un clarinet i una melòdica, i tres veus, que donen molta qualitat musical a cada cançó.

70 min | Espectacle familiar - Apte per a totes les edats |

Preu de l'entrada: 14 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades ja a la venda.

[ESPECTACLE REPROGRAMAT]

DISSABTE 14 DE NOVEMBRE DE 2020, A LES 20.00 h
SEGONAMÀ. Concert de presentació del nou disc 

Cicle RIUDOMS RESSONA

cançó d'autor/a - petit format - territori
- Inclòs en el Festival Accents -

Segonamà està format per músics de la demarcació de Tarragona. Com altres formacions, el grup comença en un garatge i entre diversos amics apassionats de la música. El primer disc 'Endinsa't' els va valer tres nominacions dels premis Enderrock 2016.
Amb set anys d'escenaris a l'esquena i més d'un centenar de concerts, el grup treu al mercat el seu segon disc "Respira", un recull de deu cançons plenes de diversitat musical i lletres que despullen la realitat del grup, ja que la majoria estan basades en les seves mateixes vivències.
El grup segueix jugant i fusionant estils i en aquest segon i fins ara darrer disc ha combinat trets de salsa, rock, pop, reggae, i inclús la primera bachata en català, comptant amb col·laboracions especials de Txarango, de Che Sudaka i de Doctor Prats.
Segonamà es tanca ara a l'estudi per preparar el que serà el seu tercer disc, i trien Riudoms, poble natal d’alguns dels seus components, per fer la presentació d'aquest nou treball discogràfic.

75 min | Preu de l'entrada: 10 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades ja a la venda.

[ESPECTACLE REPROGRAMAT]

DIVENDRES 11 DE DESEMBRE DE 2020, A LES 20.30 h
FERMÍ FERNÀNDEZ presenta EL SOMMELIER

Cicle TEATRE D'APROP

teatre d'autor/a - petit format - territori

Poques vegades es té l’oportunitat d’assistir a una classe magistral amb el millor sommelier del món. Assistiràs a un tast molt especial on no només provaràs un gran vi, sinó que el maridarem amb la vida, sensacions i experiències de Romano Lentini, Master of Wine mundial, Nas d’Or universal, que ha desenvolupat la seva capacitat olfactiva més enllà de la seva professió , fins al punt que l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. Un monòleg aromàtic, complex, amb notes agredolces i un final saborós.
Direcció: Toni Albà – Dramatúrgia: Toni Oresanz i Fermí Fernàndez – Interpretació: Fermí Fernàndez..

60 min | CAT | + 13 anys | Preu de l'entrada: 10 €

Espectacle inclòs a Escena 25.

Entrades ja a la venda.

Subscriure a