PROGRAMACIÓ

PROGRAMACIÓ DE LA TEMPORADA 2021-2022

Entrades a la venda a la taquilla del teatre [els dijous, de les 18.00 h a les 20.00 h] i en línia, a l'apartat "Venda d'entrades" d'aquest web, a partir del 16 de setembre de 2021.

TERRA BAIXA

dissabte 19 de novembre de 2022 | 18.00 h | 20.30 h

diumenge 20 de novembre de 2022 | 17.00 h | 19.30 h

Dirigida per Àngel Llàcer. 

90 min | CAT

ENTRADES: 18€ | Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 10 de març de 2022, a partir de les 18.00 h. [funció del dia 20 de novembre, a la venda a partir del dia 11 de març de 2022, a les 18.00 h]

HOMENATGE A LA SARSUELA

diumenge 20 de març de 2022 | 18.00 h

El concert Homenatge a la sarsuela té per objectiu retre homenatge a un gènere musical que ha estat present en la realitat cultural i musical del nostre país durant molts anys: la sarsuela. Moltes de les seves melodies han entrat a formar part de l’imaginari col·lectiu de més d’una generació, i evoca records de festa i música en directe.

 

Us presentem un concert format per una selecció de romances, duets i fragments simfònics més coneguts i populars de diferents sarsueles, interpretades per una soprano, un baríton i un tenor, tots ells acuradament acompanyats per una orquestra simfònica, per tal de poder gaudir de tota la qualitat sonora que està a l’alçada d’altres gèneres musicals.

 

Espectacle amb música en directe.

 

Ana Puche, soprano | Benat Egiarte, tenor | Àlex Sanmartí, baríton

Amb l'Orquestra filarmónica de Castilla la Mancha | Direcció: Francisco Antonio Moya

90 min | CAST

ENTRADES: 14€ | Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

CLOWNIC presenta HOTEL FLAMINGO

dissabte 2 d'abril de 2022 | 19.30 h

Hotel Flamingo és el particular homenatge de Clownic als seus pares teatrals, El Tricicle. Clownic va ser creat pel famós trio còmic català i, durant molts anys, va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Fa 10 anys van començar a fer els seus propis espectacles i ara que Tricicle ha anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre’ls aquest homenatge i agrair tot el que han heretat d’ells.

 

L’antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu, té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l’Hotel Flamingo. Inspirats en la imatge dels personatges principals que la sèrie "Tres estrelles" ens va deixar gravada a la retina quan érem petits, s'ha creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d'un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.

 

Clownic segueix amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l'Hotel Flamingo!

80 min 

ENTRADES: 14€ | Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç al vídeo de l'espectacle AQUÍ

CLOWNIC presenta TURIST

diumenge 3 d'abril de 2022 | 18.00 h

Fer turisme és una activitat d’allò més gratificant i, segons els experts, contribueix a l’harmonia emocional. De fet, ens passem tot l’any treballant per poder gaudir de 15 dies de vacances! Que ben pensat, oi?

 

Turist (or not turist) és un divertidíssim espectacle sobre el món del turisme organitzat. A través de l’humor sense paraules, marca de la casa, Clownic planteja tot un seguit de situacions hilarants amb un sol objectiu: seguir fent riure el públic cada 10 segons!

80 min 

ENTRADES: 14€ | Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç al vídeo de l'espectacle AQUÍ

TEATRE AL DETALL presenta LA MOTXILLA DE L'ADA

diumenge 24 d'abril de 2022 | 18.00 h

L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament.

 

Aquest espectacle és la història d'una motxilla: la motxilla de l'Adam. Una motxilla que cada cop pesava més, i pesava tant i tant que ja no el permetia surar, enfonsant-lo dins del seu propi mar.

És la història de l'Ada que va anar de colònies i va decidir desfer-se de la motxilla i de la “m” del seu nom per poder ser ella mateixa. La història d'uns pares que han perdut la “m” de manies i han decidit acompanyar la seva filla per un camí gens fàcil.

No és una història senzilla. Perquè "els fills no són com una pilota de futbol que els dones un copet i van cap allà on vols que vagin, mes aviat són com una pilota de rugbi o com un meló, mai saps cap on aniran, mai saps com seran per dins....".

 

Una història TRANSformadora i emocionant que ens TRANSportarà al món i les sensacions de l'Ada per veure i viure el seu TRÀNSIT.

 

Espectacle amb música en directe.

70 min | CAT

ENTRADES: 10€ | Localitats numerades.

Els infants menors de 2 anys no paguen entrada sempre i quan no ocupin seient. A partir de 2 anys (inclosos), han de disposar d’entrada i ocupar un seient.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç al vídeo de l'espectacle AQUÍ

CRIS JUANICO presenta SALPOLS

dissabte 7 de maig de 2022 | 19.30 h

El límit de quelcom, el llindar màxim d’una magnitud física, l’extrem on acaba el territori d’una illa, és la seva costa. Aquest contorn sinuós, ple d’entrants dolços i d’abruptes esquitxats per la mar és també el propi límit de la mar infinita. Una línia, un límit, dues visions, dues versions. Frontera de dos móns ben diferents: la terra que trepitges i vius enfront de la grandària de la mar, via d’escapament més evident i inexplorada. Tots dos dibuixant del seu perfil.

 

Cris Juanico ens proposa un recorregut musical intimista que transcorre per la línia física que perfila el límit territorial d’una illa com Menorca. Un paisatge de costa, roca, arena, mar i vent, amb un recorregut pausat en el que el músic tan prest contempla i canta a la mar propera i alhora immensament oberta (com volent fugir del propi aïllament) com ens passeja pel terra endins més personal de l’illa, amb vivències pròpies i raonaments amb l’entorn que el rodeja.

 

La mar salada i la terra de pols donen cabuda a un recull de cançons -triades d’entre els molts projectes que ha dut a terme amb Ja T’ho Diré i en solitari- sobre desig, amor, melancolia, natura, mort, festa, sàtira, somnis, sentits, món i univers, vent, silenci, colors o compromís.

75 min | CAT

ENTRADES: 14€ | Localitats numerades.

Entrades a la venda a partir del 16 de setembre de 2021, a partir de les 18.00 h.

Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç al vídeo de l'espectacle AQUÍ

 

Subscriure a