PROGRAMACIÓ

PROGRAMACIÓ DE LA TEMPORADA 2020-2021

Entrades ja a la venda a la taquilla del teatre [els dijous de les 18.00 h a les 20.00 h] i en línia a l'apartat "Venda d'entrades" d'aquesta pàgina web. 

[ESPECTACLE REPROGRAMAT]

DIUMENGE 25 D'OCTUBRE DE 2020, A LES 18.30 h
EL SEXE DELS ÀNGELS

Tres amics comparteixen un pis adaptat per a persones amb diversitat funcional. El Dani viu tancat al seu armari de doble pany, amargat i submergit en els seus records de joventut d’ençà que un accident el va deixar tetraplègic als catorze anys. La Vero conviu amb les seqüeles d’un ictus i lluita conta la sobreprotecció de la seva mare, la Sole, que pateix del cor i no sap que la seva filla és lesbiana. La Mercedes és deficient visual, s’acaba de casar i ja se n’està penedint.
Les seves vides faran un gir amb l’aparició del millor amic del Dani abans de tenir l’accident, l’Edu, que està destrossat perquè l’acaba de deixar la seva xicota. Tots plegats viuran amb ell les fases posteriors a una pèrdua i es veuran obligats a emprendre accions que resolguin els seus conflictes.
Direcció i dramatúrgia: Emili Corral
Interpretació: Rosa Cadafalch, Judit Saula, Eladio Herranz, Andreu Sans i Mercedes Losada.

80 min | CAT | + 13 anys | Preu de l'entrada: 14 € 

Entrades ja a la venda.

[ESPECTACLE CANCEL·LAT]

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE DE 2020, A LES 18.00 h
EL POT PETIT presenta CONCERT AL TEATRE

 

[CONCERT SUSPÈS - PENDENT DE NOVA DATA]

SEGONAMÀ. Concert de presentació del nou disc 

Cicle RIUDOMS RESSONA

cançó d'autor/a - petit format - territori

Segonamà està format per músics de la demarcació de Tarragona. Com altres formacions, el grup comença en un garatge i entre diversos amics apassionats de la música. El primer disc 'Endinsa't' els va valer tres nominacions dels premis Enderrock 2016.
Amb set anys d'escenaris a l'esquena i més d'un centenar de concerts, el grup treu al mercat el seu segon disc "Respira", un recull de deu cançons plenes de diversitat musical i lletres que despullen la realitat del grup, ja que la majoria estan basades en les seves mateixes vivències.
El grup segueix jugant i fusionant estils i en aquest segon i fins ara darrer disc ha combinat trets de salsa, rock, pop, reggae, i inclús la primera bachata en català, comptant amb col·laboracions especials de Txarango, de Che Sudaka i de Doctor Prats.
Segonamà es tanca ara a l'estudi per preparar el que serà el seu tercer disc, i trien Riudoms, poble natal d’alguns dels seus components, per fer la presentació d'aquest nou treball discogràfic.

75 min | Preu de l'entrada: 10 €

[ESPECTACLE REPROGRAMAT]

DIVENDRES 11 DE DESEMBRE DE 2020, A LES 20.30 h
FERMÍ FERNÀNDEZ presenta EL SOMMELIER

Cicle TEATRE D'APROP

teatre d'autor/a - petit format - territori

Poques vegades es té l’oportunitat d’assistir a una classe magistral amb el millor sommelier del món. Assistiràs a un tast molt especial on no només provaràs un gran vi, sinó que el maridarem amb la vida, sensacions i experiències de Romano Lentini, Master of Wine mundial, Nas d’Or universal, que ha desenvolupat la seva capacitat olfactiva més enllà de la seva professió , fins al punt que l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. Un monòleg aromàtic, complex, amb notes agredolces i un final saborós.
Direcció: Toni Albà – Dramatúrgia: Toni Oresanz i Fermí Fernàndez – Interpretació: Fermí Fernàndez..

60 min | CAT | + 13 anys | Preu de l'entrada: 10 €

Entrades ja a la venda.

Subscriure a