Actualització d'informació

18/03/2020

Actualització d'informació

Arran de l'actualització de les darreres mesures i protocols decretats, a més del que ja s'havia anunciat en aquesta mateixa pàgina oficial del Teatre Auditori Casal Riudomenc, afegim el següent:

- La funció de l'espectacle EL SOMMELIER, prevista inicialment pel divendres 27 de març, queda suspesa a l'espera que es pugui concretar una nova data, tan bon punt les circumstàncies ho permetin. Els espectadors que n'hagin comprat les entrades de forma telemàtica rebran instruccions per mitjà del correu electrònic, i tothom qui n'hagi adquirit entrades per mitjà de la taquilla, caldrà que es posi en contacte amb el teatre per mitjà de l'adreça info@casalriudomenc.cat.

- La taquilla del teatre estarà tancada fins a nou avís, ja que tot el teatre està tancat i sense activitat pròpia i aliena durant els períodes que hi hagi decretats.

- Tothom qui vulgui posar-se en contacte amb el teatre, el canal que s'estableix és el correu electrònic: info@casalriudomenc.cat.

Totes les novetats que sorgeixin, les podreu consultar a les xarxes socials oficials de l'Ajuntament de Riudoms [http://www.riudoms.cat].

Repetim el nostre missatge de calma i de serenor, i deixem la ficció als autors teatrals, que de ben segur que sabran treure profit i ho veurem sobre els escenaris ben aviat.