El dijous 26 de setembre es posaran a la venda les entrades per a la temporada 2019-2020

23/09/2019

El dijous 26 de setembre es posaran a la venda les entrades per a la temporada 2019-2020

El Teatre Auditori Casal Riudomenc posarà a la venda, aquest dijous 26 de setembre a partir de les 6 de la tarda, les entrades per als espectacles de la temporada 2019-2020.

Un total d’onze propostes són les que conformen la nova programació. La temporada arrencarà el 16 de novembre amb «Party Game! T’atreveixes a jugar?», una proposta esbojarrada dels creadors d’Escape Show, on no hi faltarà la festa, el joc, la música i, sobretot, molta diversió. 

A més, es podrà veure a Riudoms, l’obra «La tendresa», una comèdia firmada per Alfredo Sanzol i coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre; l’espectacle «Bona gent» amb Quim Masferrer, en el qual el públic és el protagonista; «La dansa de la venjança» amb Maria Ribera i Pablo Derqui; i «El sexe dels àngels» dirigida per Emili Corral.

Al mes de març, serà el torn del cicle Teatre d’aprop amb dues propostes d’autor i petit format. La primera serà «Ai cony! un monòleg d'amor, humor i ovaris» que es farà el dissabte 7 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones. I, el divendres 27 de març, Fermí Fernández presentarà l’obra «El sommelier» sota la direcció de Toni Albà, per celebrar el Dia Mundial del Teatre. 

Pel que fa a les propostes musicals, es podrà veure el «Concerto a tempo d’umore» a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà que tindrà lloc el Dia de Reis; el concert familiar del grup El pot petit al mes de maig i, en el marc del cicle Riudoms Ressona, hi actuaran El petit de cal eril que presentarà el seu disc «Energia fosca» el 30 de novembre, i el grup Segonamà que farà el concert de presentació del seu nou treball el 16 de maig. 

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir a partir del dijous 26 de setembre, a partir de les 6 de la tarda, tant a la taquilla del teatre com per internet a www.casalriudomenc.cat/compra-dentrades. La venda en línia d’entrades també s’activarà a partir de les 6 de la tarda.

A partir d’aquest dia, la taquilla del teatre obrirà cada dijous (no festiu) de les 18 h a les 20 h. I el dia de la funció, des d’1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

La informació dels espectacles i els preus de les entrades es poden consultar a www.casalriudomenc.cat/programacio.