El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la programació de la nova temporada

17/09/2021

El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la programació de la nova temporada

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha presentat, aquest matí en una roda de premsa, la programació d'arts escèniques de la temporada 2021-2022 que arrencarà el diumenge 24 d’octubre.

La presentació ha tingut lloc a l’escenari del mateix teatre i ha comptat amb les intervencions de l’alcalde Sergi Pedret i del gestor cultural del teatre, Carles Gispert, així com amb l’assistència de diversos mitjans de comunicació del territori.

L’alcalde Pedret ha destacat que «en la temporada 2021-2022 seguim amb un nombre d’espectacles programat per sobre de la mitjana dels darrers anys, per assolir els dos mateixos objectius que amb la temporada anterior. D’una banda, oferir un espai segur per al gaudi de la cultura i contribuir de forma clara en la salut emocional de les persones, compensant d’alguna manera també el dèficit d’activitats al carrer que encara arrosseguem i, de l’altra, donar el màxim espai possible a l'activitat del sector cultural».

Catorze propostes d’arts escèniques configuren la temporada 2021-2022

La temporada 2021-2022 comptarà amb un total de 14 espectacles de teatre, de teatre de públic familiar, música i de caràcter multidisciplinar que inclou dansa, audiovisual, música i teatre.

L’espectacle que donarà el tret de sortida a la nova temporada serà el concert de Pep Gimeno «Botifarra» que presentarà el seu treball «Arrels» el diumenge 24 d’octubre. El dissabte 13 de novembre, la cantant Beth portarà a Riudoms el seu últim disc «Origen». Ambdós concerts s’emmarquen dins el Festival Accents.

El diumenge 21 de novembre, es podrà veure l’obra «Els brugarol», una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent escrita i protagonitzada per Ramon Madaula.

El primer espectacle que encetarà el nou any serà «Sand & Soulshine voices» del grup musical Soulshine Voices i que tindrà lloc el Dia de Reis. La banda presentarà un repertori arrelat a la tradició gòspel que s’amplia amb colors musicals provinents del estils afins: blues, jazz, funk i soul, i amb una característica en comú, la sacralitat d’aquestes cançons, que formen part d’un patrimoni històric i musical, i que estan connectades alhora amb l’experiència diària.

El diumenge 16 de gener serà el torn de l’obra teatral «Classe» amb Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca. Una trobada entre pares i professor que ens mostra una triple confrontació divertida i punyent on xoquen les diferències de classe, els reptes del món educatiu i les dificultats a l’hora de relacionar-nos: amb l'escola, amb la parella, i amb la família. I pel diumenge 23 de gener, està previst un espectacle en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià que es confirmarà pròximament.

El mes de febrer seran a l’escenari del Teatre Auditori l'actriu Àurea Márquez amb l’obra «La dona del tercer segona» el diumenge 6, i el nou espectacle terapèutic familiar del grup Xiula que presentarà el seu cinquè disc «Descontrol Mparental» el diumenge 13 de febrer.

Els seguiran el viatge teatral i musical «La volta al món en 80 ties», el diumenge 6 de març, obra programada amb motiu del Dia Internacional de les Dones, i el diumenge 20 de març, l’Orquesta Filarmónica de Castilla La Mancha omplirà les parets del teatre amb «Homenatge a la sarsuela», un gènere musical que ha estat present en la realitat cultural i musical del nostre país durant molts anys i que vol ser, al mateix temps, un homenatge al públic que més ha patit la pandèmia actual.

I a l’abril, la companyia Clownic tornarà a trepitjar l’escenari del Teatre amb els seus dos espectacles d’humor sense paraules, «Hotel Flamingo» i «Turist», que tindran lloc els dies 2 i 3 d’abril respectivament. I, finalment, tancaran la temporada la companyia Teatre al detall amb un espectacle per al públic familiar «La motxilla de l’Ada», el diumenge 24 d’abril, i el cantant Cris Juanico presentarà en concert el seu darrer treball, «Salpols», el dissabte 7 de maig.

Mesures sanitàries per la Covid-19

La nova temporada seguirà mantenint les mateixes condicions de seguretat sanitàries en relació als espectador que en la temporada anterior. A banda de les mesures d’obligat compliment com la mascareta, higiene de mans i la distància social, es mantindrà el límit d’aforament al 50%, tot i estar permès augmentar l’aforament fins a un màxim del 70%, i se seguirà amb la fórmula de seients alterns.

Les entrades per als espectacles ja estan a la venda

Les entrades per als espectacles s’han posat a la venda aquest dijous 16 de setembre, tant a la taquilla del teatre (de les 18 h a les 20 h, els dijous no festius) com per mitjà del web del teatre casalriudomenc.cat/compra-dentrades.