El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la programació de la temporada 2019-2020

02/08/2019

El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la programació de la temporada 2019-2020

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha publicat la programació d'espectacles per a la temporada 2019-2020 que començarà el dissabte 26 d'octubre amb el concert de final de gira del grup Segonamà. 

Per a la nova temporada s'han programat un total de deu propostes, entre les quals també s'inclouen les dels cicles de petit format. 

A més a més de la programació pròpia, el Teatre Auditori també acollirà, al llarg de la temporada, propostes escèniques d’entitats i grups amateurs i locals, així com actes diversos.

Cicles de petit format

Com es va fer la temporada passada, s'ofereixen dos cicles especials de petit format que volen acostar el teatre i la cançó d’autor al públic, amb l’objectiu que aquest visqui una experiència artística de més a prop.

En el marc del cicle Riudoms Ressona, actuaran el grup Segonamà amb el concert Crida Tour i El Petit de Cal Eril que presentarà el seu últim disc "Energia fosca". 

Pel que fa al cicle Teatre d'aprop, s'ha programat l'obra "Ai cony! Un monòleg d'amor, humor i ovaris" amb motiu del Dia internacional de les dones, i "El sommelier" amb Fermí Fernàndez per celebrar el Dia mundial del teatre.

Venda d'entrades

Els preus de les entrades es comunicaran a principis de setembre i les entrades es posaran a la venda a partir del 26 de setembre de 2019.

Programació 2019-2020

Podeu consultar-la a http://www.casalriudomenc.cat/programacio