El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la temporada 2020-2021

03/12/2020

El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la temporada 2020-2021

El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la nova programació d'arts escèniques que va iniciar el passat 25 d’octubre i que reprèn el diumenge 8 de desembre. L'equipament obrirà amb les mesures sanitàries pertinents, que ja havia aplicat anteriorment, i amb un aforament del 50%.

 

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació de la programació a l’escenari del mateix teatre i ha comptat amb les intervencions de l’alcalde Sergi Pedret; de l’Il·ltre. Sr. Joan Josep Garcia Rodríguez, diputat delegat dels Serveis d'Assistència al ciutadà – SAC de la Diputació de Tarragona; i del gestor cultural del teatre, Carles Gispert, així com amb l’assistència de diversos mitjans de comunicació del territori.

 

Una programació amb 17 propostes per a tots els gustos i edats

 

La temporada 2020-2021 comptarà amb un total de 17 espectacles de teatre, de teatre de públic familiar, música, dansa, circ i entreteniment.

 

La programació que torna a posar en marxa la temporada és un espectacle familiar, Laika, inspirat en fets reals, a càrrec de la companyia Xirriquiteula Teatre, que pren el nom de la protagonista canina de la història.

 

El divendres 11 de desembre, es podrà veure el monòleg "El sommelier" a càrrec de Fermí Fernández i dirigit per Toni Albà, que ha estat reprogramat. Un monòleg aromàtic, complex, amb notes agredolces i un final saborós.

 

La mateixa setmana, el diumenge 13 de desembre, el teatre acollirà l'espectacle de cabaret "Enchanté!", a càrrec de Divinas, que s’endinsa en l’ambient dels cabarets i en la música europea de principis de segle XX, i li aporta un aire de comicitat, amb bones dosis d’humor absurd i un punt de sàtira política.

 

El diumenge 27 de desembre serà el torn del músic Pau Vallvé, que vindrà a presentar el seu últim treball discogràfic "La vida és ara". Un disc auto-editat i gestat durant el confinament.

 

El nou espectacle de Tortell Poltrona tancarà l'any, el dimecres 30 de desembre, amb emocions i sentit de l'humor per a tota la família. Que Bèstia! està inspirat en els espectacles de pallassos d'inicis i mitjans del segle XX.

 

Pel Dia de Reis s'ha programat un espectacle musical, instrumental, amb una posada en escena que inclou teatre de gest i humor. "Satisfacshow", el darrer muntatge de Jordi Purtí, és una fanfàrria de cinc músics d’estil gipsy balcànic apta per a tots els públics.

 

El mes de gener serà el torn d’en Peyu amb el seu espectacle humorístic «El Gallardo español», el diumenge 17 de gener, i la cantant Gemma Humet presentarà el seu últim treball «Màtria» el dissabte 30 de gener.

 

El mes de febrer pujaran a l’escenari del teatre el grup musical «El Pot Petit», el dissabte 13 de febrer, i la producció de la Sala Trono, Els gossos, el dissabte 20 de febrer.

 

Els seguiran l’espectacle de màgia «Una nit amb el Mag Lari», el dissabte 6 de març, i el diumenge 21 de març, la Pepa Plana i la Noël Olivé portaran a Riudoms «Veus que no veus», una obra que reivindica la figura de la pallassa i parla de desigualtats, programada en el context del dia internacional de la dona -8 de març-. I a l’abril, la companyia Brodas Bros presentaran l’espectacle de dansa urbana i multimèdia «Around the world» el diumenge 18, i el 25, tindrà lloc l’obra «Instruccions per enterrar un pare» que denuncia amb humor el cost econòmic de morir.   

 

I, finalment, tancaran la temporada l’obra «Here comes your man», escrita i dirigida per Jordi Cadellans, programada en el context del dia internacional contra l’homofòbia -17 de maig-, i el grup Segonamà presentarà en concert el seu darrer treball.

 

Una aposta per gaudir de la cultura

 

La nova temporada ha apostat per incrementar la freqüència mensual de funcions a la de la dinàmica habitual amb dues finalitats, tal com ho ha expressat l’alcalde Sergi Pedret, «d’una banda, per donar el màxim espai possible a l'activitat del sector cultural que ha vist minvada d'una forma implacable els seus ingressos i la seva supervivència durant tots aquests mesos d'inactivitat i de l’altra oferir un espai segur pel gaudi de la cultura que contribuirà, a la vegada, a la salut emocional de les persones en el context de les actuals restriccions per contenir l'expansió dels contagis».

 

El desè aniversari del Teatre Auditori Casal Riudomenc

 

El pròxim 19 de desembre, se celebraria el desè aniversari de la reobertura del Teatre Auditori Casal Riudomenc i estava previst fer-ho amb una programació especial que, en el context de pandèmia actual i amb les mesures de seguretat sanitària, s’ha decidit suspendre i traslladar els actes de celebració al desembre de l’any vinent, si ho permet la situació del moment.

 

Venda d'entrades

 

Les entrades dels espectacles compresos fins al 6 de gener ja estan a la venda, i la dels espectacles posteriors es posaran a la venda a partir del 17 de desembre, a les 18.00 h, tant a la taquilla del teatre (de les 18 h a les 20 h, els dijous no festius), com per mitjà del web del teatre casalriudomenc.cat/compra-dentrades.

 

Més informació sobre la programació a casalriudomenc.cat/programacio