El Teatre Auditori reprèn l'activitat d'arts escèniques amb una nova programació

26/11/2020

El Teatre Auditori reprèn l'activitat d'arts escèniques amb una nova programació

El Teatre Auditori Casal Riudomenc reprèn l'activitat amb una nova programació d'arts escèniques que arrencarà el diumenge 8 de desembre i finalitzarà el 6 de gener. En total, s'han programat 6 espectacles de teatre, teatre familiar, música, cabaret i circ.

L'equipament obrirà amb les mesures sanitàries pertinents, que ja havia aplicat anteriorment, i amb un aforament del 50%. 

Una programació variada

La programació s'iniciarà amb un espectacle familiar, inspirat en fets reals, a càrrec de la companyia Xirriquiteula Teatre que amb el nom de "Laika" explica, de manera molt visual, un episodi fonamental en la història dels viatges a l'espai, però que és també, el relat d'un abús. 

El divendres 11 de desembre, es podrà veure el monòleg "El sommelier" a càrrec de Fermí Fernández i dirigit per Toni Albà. Un monòleg aromàtic, complex, amb notes agredolces i un final saborós.

La mateixa setmana, el diumenge 13 de desembre, el Teatre acollirà l'espectacle de cabaret "Enchanté!" a càrrec de Divinas que s’endinsa en la música europea de principis de segle XX i li aporta un aire de comicitat, amb bones dosis d’humor absurd i un punt de sàtira política.

El diumenge 27 de desembre, serà el torn del músic Pau Vallvé que vindrà a presentar el seu últim treball discogràfic "La vida és ara". Un disc auto-editat i gestat durant el confinament.

El nou espectacle de Tortell Poltrona tancarà l'any, el dimecres 30 de desembre, amb emocions i sentit de l'humor per a tota la família. Que Bèstia! està inspirat en els grans pallassos d'inicis i mitjans del segle XX.

I finalment, per al Dia de Reis s'ha programat un espectacle teatral universal amb música, teatre de gest i humor. "Satisfacshow", el darrer muntatge de Jordi Purtí, és una fanfàrria de cinc músics d’estil gipsy balcànic apta per a tots els públics. 

Venda d'entrades

Les entrades es poden adquirir a través de la taquilla del teatre, a partir del dijous 26 de novembre, en el seu horari habitual (de les 18 h a les 20 h, els dijous no festius) i de manera telemàtica a l'adreça http://www.casalriudomenc.cat/compra-dentrades.

Més informació sobre la programació a http://www.casalriudomenc.cat/programacio