Implementació de les noves mesures sanitàries al Teatre Auditori Casal Riudomenc

27/12/2021

Implementació de les noves mesures sanitàries al Teatre Auditori Casal Riudomenc

La venda d'entrades per mitjà del web i de la taquilla ja incorpora les darreres mesures sanitàries aprovades per a teatres i equipaments culturals. Aquestes mesures són bàsicament dues de ja conegudes, i són les de reduir l'aforament total del teatre fins al 70% i recuperar la distància de seguretat entre grups de compra, que hom entén que són de la mateixa bombolla. Amb aquesta nova funcionalitat implementada en el sistema de venda d'entrades, el sistema de venda reconeixerà com a grup de compra i grup bombolla les entrades comprades en una mateixa transacció i, de forma automàtica, deixarà buides una butaca a banda i banda de les que s'hagin adquirit. Per a qui ja n'hagi comprat entrades fins a data d'avui, sense distanciament, se li habilitaran seients buits de distanciament al voltant del seu grup de compra de forma manual.

Aquestes mesures s'afegeixen a les mesures que ja hi havia vigents, com són el dur mascareta i la circulació forçada d'aire de l'exterior en tot moment, per tal que hi hagi una renovació constant de l'aire de l'espai, tot i ser un espai de grans dimensions.

Si es decreten canvis en l'aforament o en el distanciament entre localitats entre la data de la compra de l'entrada i la data de l'espectacle que puguin afectar en algun aspecte les localitats adquirides, s'informarà puntualment a cada espectador/a de totes les opcions disponibles.

Amb totes aquestes mesures, el teatre seguirà essent un espai segur pel gaudi de les arts escèniques. Com a teatre públic, se seguirà vetllant pel confort dels espectadors en tots els sentits, incloent la vessant sanitària, i també seguirem essent un espai on les companyies i professionals vinculats a elles puguin continuar exercint la seva feina que, no oblidem, ha estat declarada essencial, en el context de la salut integral de les persones.

En aquestes dates, tant el Tió com els Reis de l'Orient saben molt bé que l'opció de dur com a regals entrades per a espectacles és una opció encertada i segura, i que serà una experiència que comptarà amb totes les garanties.