La temporada 2023-2024 del Teatre Auditori aixecarà el teló el 22 d'octubre

27/07/2023

La temporada 2023-2024 del Teatre Auditori aixecarà el teló el 22 d'octubre

Aquest dimecres 26 de juliol, el Teatre Auditori Casal Riudomenc ha fet pública la programació de la pròxima temporada que arrencarà el diumenge 22 d'octubre amb el violoncel·lista reusenc Roger Morelló que presentarà el seu nou àlbum "La veu de Casals".

A més d'aquest primer espectacle, la temporada 2023-2024 comptarà amb 13 propostes més que inlouen música, teatre i espectacle familiar i que són les següents:

 • Marina Rossell presentarà el seu 25è treball d'estudi: "300 crits" (diumenge 12 de novembre), dins del Festival Accents.
 • El diumenge 19 de novembre serà el torn de "Fitzroy", una proposta de Jordi Galceran protagonitzada per 4 actrius de primer ordre: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez.
 • Engruna Teatre presentarà l'obra de teatre familiar "Dins el cor del món" (diumenge 26 de novembre), un espectacle que planteja la metàfora de l'actitud autista que les persones neurotípiques adopten envers el medi del qual procedeixen. A través de la Karen, una nena amb condició d’autista, s’insta l’individu a buscar noves maneres de connectar amb l’entorn sense jerarquies.
 • Joan Pera portarà a l'escenari del Teatre Auditori l'obra "Tot l'any pot ser Nadal" (diumenge 17 de desembre), una obra per entendrir el cor dels més grans i que captivi a les noves generacions en aquesta història de perdó, respecte, altruisme i empatia.
 • El concert "Oda a la nit més llarga" de l'Orquestra Camerata XXI, amb la soprano riudomenca Laia Nomen, encetarà la programació de l'any nou el diumenge 7 de gener. En aquest concert, poesia i música de diversos autors teixiran un recorregut per mostrar les diverses cares de les Nits de Nadal. Nits que, per bé o per mal, no deixen indiferent a ningú. Nits per celebrar i per recordar, però sobretot per omplir-nos d’il·lusió més enllà de la seva màgia.
 • "Conspiranòia" (diumenge 21 de gener), una nova proposta original i divertida de Jordi Casanovas i Marc Angelet, amb un repartiment de luxe format per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve.
 • La companyia Sgratta presenta "La princesa en texans" (diumenge 28 de gener), una obra de teatre familiar per trencar estereotips i fer-se un tip de riure.
 • L’actriu i cantant Núria Esquius, acompanyada al piano per l’Eladi Dalmau, portarà a Riudoms “La Cupletista, cançons de Càndida Pérez Martínez” (diumenge 4 de febrer). Un espectacle proper i divertit, alhora que històric i que pretén reivindicar un gènere musical que fou l’estrella dels escenaris catalans durant un període de temps no gaire llunyà.
 • Joan Rovira amb la seva banda ens presenta el seu nou disc “El meu lloc preferit” (dissabte 17 de febrer) amb un nou espectacle i un repertori que combina les noves cançons amb els temes més coneguts de l'artista.
 • En el marc del Dia Internacional de les Dones, Nan Valentí presentarà "La primera" (diumenge 10 de març), un espectacle de memòria històrica, dirigit pel manresà David Pintó, que homenatja la que va ser la primera alcaldessa de tot Catalunya, Nativitat Yarza Planas, al consistori de Bellprat (Anoia).
 • "L'illa deserta" amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez (diumenge 17 de març) reflexiona –en una comèdia trista– sobre quines casualitats ens han dut fins aquí, de quines decisions ens penedim i com serien les nostres vides si ens enamorem o si finalment prenem altres camins.
 • L'obra "Instruccions per fer-se feixista" amb Mercè Arànega (diumenge 7 d'abril) és un text per fer trontollar la seguretat en el nostre sistema democràtic, adaptat per Sergi Pompermayer i dirigit per Miquel Gorriz.
 • I el diumenge 20 d'abril, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries tancaran la temporada amb "Ilercavònia". Ilercavònia són històries antigues, cançons fetes himnes, poesia i una visió de la gent i el paisatge d’un territori bàsic per entendre un gran espai que transpira la cultura popular dels territoris de parla catalana.

Les entrades pels espectacles d'aquesta temporada es posaran a la venda a partir del dijous 14 de setembre, a les 18.00 h, simultàniament a la taquilla del teatre i telemàticament al web casalriudomenc.cat/compra-dentrades.

Trobareu més informació sobre la programació a l'apartat casalriudomenc.cat/programacio i a les xarxes socials del Teatre Auditori: Instagram i Facebook.