NOTA INFORMATIVA

12/03/2020

NOTA INFORMATIVA

En aplicació de les mesures preventives decretades per la Generalitat de Catalunya, emmarcades en la fase de contenció del coronavirus covid-19, ja anunciades ahir per part de l'Ajuntament de Riudoms pel que fa a la seva aplicació al conjunt del municipi de Riudoms, en el cas del Teatre Auditori Casal Riudomenc es veuen afectades les sessions escolars que hi havia programades la propera setmana, les quals s'han pogut reprogramar per a finals del mes de maig gràcies a la màxima predisposició dels centres escolars assistents i a les companyies encarregades de dur a terme les funcions.

Per altra banda, també es veuen afectades dues sessions del Ball del diumenge, concretament les previstes pels diumenges 15 i 22 de març, que queden suspeses.

En el cas de que no s'ampliï aquest termini de 15 dies per part de les Autoritats, no es veurà afectat cap altre espectacle programat. En cas d'ampliar-se aquesta mesura més enllà del 26 de març, per garantir-ne la seva efectivitat, i la mesura afecti a d'altres espectacles previstos o sessions de ball, se n'informarà puntualment per mitjà de les xarxes socials oficials de l'Ajuntament de Riudoms i del teatre.

La taquilla del teatre romandrà oberta en el seu horari habitual durant aquest periode, tot i que es recomana a la població que es trobi dins del col·lectiu d'especial risc, que dugui a terme la compra d'entrades per mitjà del web del teatre, sempre dins d'un context de prevenció.
Per tot el que fa a informació d'interès per a tota la població, us recomanem seguir la informació actualitzada i contrastada per mitjà de les xarxes socials oficials.

Essent un equipament de difusió de la cultura, volem aprofitar aquesta nota informativa per transmetre calma, serenor i confiança, i que a banda d'atendre les indicacions oficials amb diligència, considerem molt recomanable mantenir a distància els focus de desinformació que alimenten la incertesa col·lectiva i activen de forma excessiva els nostres mecanismes naturals d'autoprotecció, generant-nos un malestar que possiblement ens puguem estalviar.

Gràcies per la vostra col·laboració.