Reobertura de la taquilla del teatre #laculturaessegura

08/10/2020

Reobertura de la taquilla del teatre #laculturaessegura

Us informem que la taquilla del Teatre Auditori Casal Riudomenc obre de nou a partir d'aquest dijous 8 d'octubre, en el seu horari habitual, de les 18.00 h a les 20.00 h. Amb tot, es recomana fer la compra d'entrades de forma telemàtica sempre que sigui possible, i acudir a la taquilla només per a gestions que no es puguin resoldre per telèfon o per correu electrònic.

A dia d'avui hi ha a la venda els tres espectacles reprogramats que van quedar suspesos a la primavera: EL SEXE DELS ÀNGELS [25 d'octubre, a les 18.30 h], SEGONAMÀ EN CONCERT [14 de novembre, a les 20.00 h] i EL SOMMELIER [11 de desembre, a les 20.30 h].

Les entrades d'aquests tres espectacles ja estan a la venda al web [www.casalriudomenc.cat], amb les funcions reconfigurades atenent les distàncies de seguretat sanitària preceptives. Qui en tingués entrades comprades per mitjà del web, rebrà per correu electrònic les noves entrades amb les localitats reassignades, i qui les va adquirir a la taquilla del teatre, podrà recollir-les a la taquilla el mateix dia de la funció o bé qualsevol dia que la taquilla estigui oberta previ a la funció.

En breu es farà públic, per una banda, la resta de propostes escèniques que configuraran la primera part de la temporada 2020-2021, que comprendrà des de l'octubre i fins a les Festes de Nadal i, per altra banda, s'exposarà el protocol de seguretat sanitària que inclou el pla de reobertura del teatre.

Les entrades de les noves propostes escèniques que es programin aquesta primera meitat de la temporada es posaran a la venda tan bon punt es facin públiques. Abans d'acabar-se l'any, es farà pública la programació de la segona meitat de la temporada, que comprendrà des del gener fins al maig de 2021, i immediatament també es posaran les entrades a la venda.