Represa de l'activitat d'arts escèniques

25/11/2020

Represa de l'activitat d'arts escèniques

El Teatre Auditori Casal Riudomenc informa de la represa de la seva activitat coincidint amb la publicació oficial del decret del Pla d'obertura progressiva d'activitats per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Amb tot, la programació pròpia d'arts escèniques es reprendrà dins del segon tram de restriccions, a partir del 7 de desembre -si els indicadors així ho permeten-, tram en el que ja es permetrà la mobilitat a nivell comarcal. Les restriccions i les mesures de seguretat sanitària del primer i segon tram coincideixen amb les que el teatre ja va implementar a l'octubre, amb un aforament del 50% i la resta de mesures de seguretat sanitària que ja es van fer públiques i que es poden consultar al web.

 

Caldrà tenir present que el fet de tenir una entrada que es pugui mostrar en ser requerits per les Autoritats serà considerada una excepció per poder justificar el desplaçament en un horari nocturn restringit, sempre abans de les 23.00 h.

 

Atenent l'excepcionalitat del moment, des del 8 de desembre i fins el darrer dia de les dates nadalenques, s'ha programat una freqüència de dates superior a la de la dinàmica habitual del teatre per assolir dos objectius: l'un, donar el màxim espai possible a l'activitat del sector cultural (companyies d'arts escèniques professionals i empreses i serveis que en depenen), que han vist minvada d'una forma implacable els seus ingressos i la seva supervivència durant tots aquests mesos d'inactivitat obligada per la incidència de la pandèmia i, l'altre, oferir un espai segur pel gaudi de la cultura que contribuirà, essent un bé essencial com s'ha definit, a la salut emocional de les persones en el context de les actuals restriccions per contenir l'expansió dels contagis.

 

En el transcurs de les properes hores i dies es faran públics, únicament per mitjà de les xarxes socials oficials del teatre i de l'Ajuntament de Riudoms, els espectacles programats des del 8 de desembre i fins al 6 de gener, les entrades dels quals estaran a la venda a l'apartat web VENDA D'ENTRADES des del mateix moment de l'anunci, i tots els dijous també a la taquilla del teatre, de les 18.00 h a les 20.00 h. Més endavant, es faran públics els espectacles que configuraran la resta de la programació de l'actual temporada 2020-2021, fins al mes de maig de 2021.

 

Pel que fa a les activitats de les entitats que fan ús dels espais del teatre, a partir del dimarts 24 i d'acord amb les restriccions vigents i les dates que hi hagi disponibles, podran tornar a dur-s'hi a terme.

 

TAQUILLA DEL TEATRE: a partir del dijous 26 de novembre, la taquilla del teatre obrirà en el seu horari habitual. Tot i que a la taquilla del teatre es prenen totes les mesures de seguretat sanitària establertes, recomanem fer la compra per mitjà del web per evitar al màxim el distanciament social.