Informació sobre la venda d’entrades

VENDA PER INTERNET

Les entrades es poden comprar per mitjà del web del teatre a partir de les 18.00 h del dia de posada a la venda i fins a 1 hora abans de l’inici de cada funció.

El servei de venda d’entrades per internet utilitza el sistema de l’entrada a casa. Un cop adquirides les localitats, s’han d’imprimir les entrades per accedir al teatre. D’aquesta manera s’estalvia passar per la taquilla i el dia de la funció s’accedeix directament a la sala.

Per a assolir una transacció amb èxit per mitjà de la taquilla virtual del Teatre Auditori Casal Riudomenc, tingueu en compte aquestes consideracions:

  • El nombre màxim d'entrades per transacció i espectacle en la venda per internet és de 10. En cas de restringir-se’n aquest nombre, s’informarà oportunament.
  • Per a realitzar la compra és imprescindible que tingueu una targeta de crèdit vigent i habilitada per a fer compres per internet. En cas que no n'estigueu segurs, poseu-vos en contacte amb l'entitat emissora de la vostra targeta o amb l'entitat bancària corresponent.
  • Cal que tingueu el vostre navegador web del vostre ordinador amb les galetes habilitades, ja que es requereix d'aquesta funció per a realitzar el procés de compra.
  • Abans d'iniciar el procés de compra, comproveu que la vostra connexió a la xarxa de dades és òptima i que no té interrupcions.
  • És molt important que inseriu bé totes les vostres dades, especialment el correu electrònic, perquè és per mitjà de correu electrònic que rebreu les entrades en format imprimible.
  • Tingueu present que les sessions de compra d'entrades caduquen, de tal manera que si us demoreu en excés en el procés de compra, el sistema us obligarà a tornar a començar. En cas d'alguna incidència en el procés, podreu comprovar si la compra s'ha realitzat comprovant l'extracte telemàtic de la vostra targeta: en cas que el càrrec no s'hagi produït, s'entendrà que la compra no s'haurà realitzat i haureu de repetir l'operació; en cas que el càrrec us consti, s'entendrà que les entrades que hàgiu triat les tindreu comprades i, en cas de no rebre-les, us haureu de posar en contacte amb el teatre.
  • En cas de dubtes, us atendrem al correu info@casalriudomenc.cat i al telèfon 977 768 258, en horari d'oficina de matí, de dilluns a divendres.

NOMBRE D’ENTRADES

La direcció del teatre es reserva el dret de limitar el nombre màxim de venda d’entrades per transacció en les funcions que ho consideri oportú. Aquesta informació es facilitarà en la data de posada a la venda.

CINEMA

Les sessions de cinema tenen un preu únic. Es programaran sessions numerades i no numerades. A l’entrada de la sala trobareu disponibles seients per a infants.

ENTRADA LLIURE

Els espectacles o actes en què s’indiqui que són d’entrada lliure no precisen de cap tiquet per a accedir-hi. El límit de persones es determinarà segons l’aforament disponible i serà regulat pel personal del control d’accés.

ENTRADA GRATUÏTA

Els espectacles o actes en què s’indiqui que són d’entrada gratuïta precisen d’una entrada per a accedir-hi. Aquestes entrades no tindran cap cost i les distribuirà l’organitzador de l’acte.

ENTRADES EXHAURIDES

Les funcions amb les entrades exhaurides s’anunciaran de forma immediata per mitjà d’un cartell a la taquilla, a la cartellera i per mitjà del web i del facebook del teatre.

PAGAMENT

En efectiu.

DEVOLUCIONS

No s’admeten devolucions d’entrades.

ZONES DEL TEATRE

Platea, Llotges de Platea, Amfiteatre, Llotja 1 i Llotja 2.